Alex Velea pare sa-i sfideze pe toti cei care il arata cu degetul pentru relatia adulterina pe care ar avea-o cu Antonia. Se pare ca artistul se distreaza de minune pe Litoral, unde, intamplator sau nu, filmeaza impreuna cu solista pentru o emisiune estivala. In acest timp, sotia lui Velea, Ana, e foarte suparata.

Alex Velea cauta o Dulce Impacare

Presupusa idila dintre Alex Velea si Antonia pare ca are toate sansele de a deveni in curand o relatie oficiala. Surse din preajma cantaretei sustin ca solista i-ar fi recunoscut socrului sau, Ciro Castellano, ca se iubeste cu Alex.

Alte surse sustin ca Antonia ar fi calcat stramb chiar din timpul casniciei cu Vincenzo. Acesta ar fi banuit-o pe solista ca il insala si ar fi pus pe urmele ei detectivi. Investigatiile facute de acestia ar fi scos la iveala faptul ca Antonia ar fi avut inca de pe atunci o aventura cu colegul sau de breasla.

Ca sa-si pedepseasca sotia, Vincenzo ar fi luat-o pe fiica lor, pe micuta Maya, si ar fi dus-o in Italia, tinand-o astfel departe de mama ei. Nici Antonia, nici Alex Velea nu par interesati sa se justifice in fata lumii, preferand tacerea.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Foto interior si prima pagina: Facebook

Video: Alex Velea, declaratie de dragoste pentru Antonia in noul videoclip

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: