Setari Cookie-uri

Noua iubita a lui Robert Pattinson, copie fidela a lui Kristen Stewart

Robert Pattinson nu o uita asa usor pe Kristen Stewart.

Se pare ca Robert Pattinson nu trece asa de usor peste despartirea de Kristen Stewart. Chiar daca actorul i-a gasit deja o inlocuitoare fostei iubite: una care seamana perfect cu Kristen.

Potrivit Dailymail, Robert a fost vazut de mai multe ori in preajma lui Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, iar un prieten al actorului a confirmat faptul ca sunt impreuna:

Sunt mereu impreuna. Lui Rob ii place foarte mult ca Riley e nepoata lui Elvis. Deocamdata este o relatie bazata pe dorinta carnala, nu o dragoste pe termen lung.” – a declarat sursa, informeaza Click.

Robert si Riley s-au cunoscut prin intermediul lui Kristen Stewart. Cele doua au jucat impreuna in filmul The Runaways si au devenit destul de apropiate.

Foto: Guliver/ Splash News

Riley a fost prietena cu Kristen de cand au lucrat impreuna, dar Riley si Rob au inceput sa petreaca mai mult impreuna dupa ce s-au cunoscut la sedintele foto Dior. Au foarte multe lucruri in comun, le place Los Angeles si Londra, adora muzica rock si tenisul de masa.” – a mai adaugat sursa.

Citește și:

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.