Setari Cookie-uri

Scandal in presa international: Ce cantaret a fost acuzat ca si-a batut iubita?

Violenta domestica, infractiune extrem de grava.

Rapperul american 50 Cent, care a fost acuzat ca si-a lovit iubita si ca a distrus casa acesteia din Los Angeles, sustine ca este nevinovat si neaga toate acuzatiile care i-au fost aduse, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Rapperul, al carui nume real este Curtis Jackson, a fost pus sub acuzare, luni, pentru violenta domestica si vandalism. Daca este gasit vinovat, starul risca nu doar cinci ani de inchisoare, ci si o amenda de pana la 46.000 de dolari.

Avocatul lui 50 Cent, Scott Leemo, a declarat insa ca rapperul american neaga toate acuzatiile care i-au fost aduse. "Este important de subliniat faptul ca domnul Jackson nu a fost arestat si nu a fost emis un mandat de arestare pe numele sau. In prezent, facem propriile noastre investigatii ca urmare a acestor acuzatii", a mai declarat avocatul lui 50 Cent.

Citește și:

De cealalta parte, procurorul Mike Feuer a declarat ca, indiferent de celebritatea sau notorietatea persoanelor implicate, violenta domestica este "o infractiune grava", si presupusii faptuitori vor fi cercetati penal de catre instanta.

Politia a fost chemata pe 23 iunie la o locuinta din Los Angeles, unde au fost gasiti o femeie si un copil. Curtis Jackson, al carui comportament violent fusese motivul solicitarii ajutorului politiei, parasise deja proprietatea.

Femeia a spus politiei ca barbatul a inceput sa ii distruga locuinta dupa ce au inceput sa se certe, iar ea a trebuit sa se ascunda intr-o camera, de teama. Atunci rapperul a deschis usa cu piciorul si a inceput sa o loveasca. Politia a estimat daunele din casa femeii la 7.100 de dolari.

Femeia a declarat ca era intr-o relatie cu rapperul de trei ani. Jackson trebuie sa se prezinte la audierile privind acest caz pe 22 iulie.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.