Setari Cookie-uri

Smiley: Cel mai tare videoclip de pana acum

Smiley se inarmeaza cu un nou videoclip

comunicat de presa:

Pentru ca ii place sa se reinventeze in permanenta, Smiley ne lasa iarasi fara cuvinte cu noul sau videoclip… CRIMINAL

"<<Criminal>> e mai mult decat un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe rasturnari de situatie, care te tine cu respiratia taiata in fata ecranului asteptand sa vezi ce se va intampla pana la urma. Sunt convins ca o sa va placa", declara Smiley.

Realizat de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei povesti de dragoste imprevizibile, punandu-ne pe jar si lasandu-ne in acelasi timp fara cuvinte, ba chiar reusind pe alocuri sa ne si amuze. Filmarile au durat mai bine de doua zile si s-au desfasurat atat in Bucuresti cat si in Dobrogea, locatii care au fost surprinse intr-o lumina cu totul noua, ducandu-ne cu gandul la un blockbuster Hollywoodian.

Citește și:

Produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu Cat Music, Criminal este o colaborare cu unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci - Kaan - si vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu Dead man walking, single ce a fost licentiat in ţari ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.

Piesa Criminal urmeaza sa fie inclusa pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat în toamna acestui an.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.