Setari Cookie-uri

FOTO: Actrita de 51 de ani care a descoperit secretul tineretii vesnice!

Are peste 50 de ani dar arata cu 30 de ani mai tanara!

Heather Locklear este cunoscuta publicului roman datorita rolului sau din Melrose Place, serial care a avut numerosi fani in randul compatriotilor nostri.

Chair daca nu mai este chiar tinerica, Heather arata mai mult decat bine. Desi un costum de baie foarte decupat nu este prima alegere pe care ar face-o o femeie de 51 de ani, Heather arata foarte bine intr-un costum alb din doua piese. Sutienul pe care il poarta are un model incrucisat si ii pune in valoare bustul natural, foarte ferm.

Actrita se mentine in forma datorita unui regim alimentar echilibrat si este cunoscut prin intermediul presei ca Heather adora sa faca miscare cu greutati. Aceasta este explicatia pentru corpul ei de invidiat.

Nici pe ea nu au ocolit-o scandalurile de-a lungul timpului. Cu ani in urma, Locklear a fost prinsa la volan sub influenta unor pastile si a fost condamnata la 3 ani cu suspendare. Ea a pledat vinovata si a platit o amenda de 700 de dolari.

Citește și:

In acelasi ani (2008) serviciile americane de urgenta au primit un apel din partea unui barbat care solicita o ambulanta pentru actrita, motivand ca aceasta incearca sa se sinucida.

Mai tarziu, in 2012, ea a fost internata din cauza unui amestec de pastile si alcool insa medicii au reusit sa ii salveze viata.

sursa foto: Guliver/Splash News

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.