Setari Cookie-uri

Pitipoanca de Hollywood! Vedeta care defileaza goala la bratul sotului sau!

Courtney Stodden, imbracata cu o plasa de tantari

De fapt, nici macar nu plasa de tantari nu este "rochia" pe care a purtat-o sotia lui Doug Huchison pentru ca ar fi mai deasa.

Cea mai celebra pitipoanca de la Hollywood loveste din nou! Ea si sotul sau in varsta de 53 de ani au fost prezenti sambata seara pe covorul rosu al unui club faimos din Statele Unite ale Americii. Si ca sa fie "tinuta" completa, tanara de 18 ani a purtat o pereche de botine scoase din filme porno, cu tocuri imense.

De fapt, Courtney este cunoscuta pentru aparitiile sale de acest gen, cu o imagine desprinsa din productiile pentru adulti. Cireasa de pe tort, ca sa nu spunem de-a dreptul bomboana de pe coliva, a fost basca de vinil proptita-n motul capului.

Practic, in afara de o pereche de chiloti, nimic altceva nu acoperea trupul lui Courtney. In ciuda varstei fragede, "vedeta" pare mult mai in varsta decat este in realitate iar parul blond platinat nu o ajuta prea tare in acest sens.

Citește și:

Probabil ca ea a vrut sa isi puna in evidenta sanii noi care au fost mariti de la cupa C la D. De parca nu ar fi fost evident!

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.