Bianca Dragusanu este dispusa sa faca bani din nunta. Vedeta a hotarat ca, daca toata lumea isi doreste sa o vada mireasa, cel mai bine ar fi sa semneze un contract cu un post tv/revista pentru a vinde pozele sau a filma marele eveniment – inspirata de nunta Monicai Gabor.

Bianca Dragusanu isi vinde casa. Cum arata si cat cere pe locuinta?

Potrivit Ziarului Ring, roscata a recunoscut ca a primit o oferta destul de generoasa de a vinde drepturile pentru mediatizarea nuntii. Suma oferita era de 100.000 de euro. Dar se poate si mai mult – asa ca Bianca inca nu a acceptat nimic, asteapta si alte oferte.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Este adevarat ca am avut multe oferte, la care inca ma mai gandesc. Nu fac din nunta mea un prilej de a obtine bani, dar daca voi considera ca este pentru binele nostru sa semnam vreun contract de exclusivitate, probabil ca o vom face. Eu nu imi vand nunta pentru vreo suma anume, asa cum au inteles unii.” – a declarat Bianca Dragusanu, informeaza sursa mai sus citata.

Bianca vrea sa fie o mireasa speciala, asa ca va imbraca mai multe rochii de mireasa, printre care si una creatie proprie (daca nu stiati, vedeta este si designer).

Foto: In ce hal a ajuns sa arate Bianca Dragusanu! Nu mai are nimic natural!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: