Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu ISI VINDE nunta. Suma URIASA pe care o va incasa

Ar face orice pentru bani.

Bianca Dragusanu este dispusa sa faca bani din nunta. Vedeta a hotarat ca, daca toata lumea isi doreste sa o vada mireasa, cel mai bine ar fi sa semneze un contract cu un post tv/revista pentru a vinde pozele sau a filma marele eveniment – inspirata de nunta Monicai Gabor.

Potrivit Ziarului Ring, roscata a recunoscut ca a primit o oferta destul de generoasa de a vinde drepturile pentru mediatizarea nuntii. Suma oferita era de 100.000 de euro. Dar se poate si mai mult – asa ca Bianca inca nu a acceptat nimic, asteapta si alte oferte.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Este adevarat ca am avut multe oferte, la care inca ma mai gandesc. Nu fac din nunta mea un prilej de a obtine bani, dar daca voi considera ca este pentru binele nostru sa semnam vreun contract de exclusivitate, probabil ca o vom face. Eu nu imi vand nunta pentru vreo suma anume, asa cum au inteles unii.” – a declarat Bianca Dragusanu, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Bianca vrea sa fie o mireasa speciala, asa ca va imbraca mai multe rochii de mireasa, printre care si una creatie proprie (daca nu stiati, vedeta este si designer).

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.