Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si-a gasit rochia de mireasa

Bianca, mesajul cu care se lauda la toata lumea.

Bianca Dragusanu face tot posibilul sa scape de trecut. Dar se pare ca Adrian Cristea nu vrea sa renunte la el. Fotbalistul incearca din rasputeri sa o recucereasca, trimitandu-i mesaje, invitand-o in oras sau vorbind despre ea in interviuri.

Luni noapte, Cristea a fost invitat pe platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D. Vazand ca nu ii da pace, Bianca a scris prezentatoarei un sms si a rugat-o pe aceasta sa il citeasca pentru ca toata lumea sa auda ce are de spus:

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Mi-am gasit rochia de mireasa si am plans ca am gasit ceea ce visam. Stiu ca iubesc si sunt iubita asa cum visam si cum mi-am dorit. Stiu ca lucrurile se intampla si nimic nu este intamplator. Stiu ca el este alesul si jumatatea mea, el este prezentul si viitorul meu.

Te rog spune-i lui Adi sa accepte prezentul si sa isi vada de viata si de realitatea lui asa cum a facut-o si pana acum. Te rog spune-i sa inceteze sa ma caute, sa ma sune sau sa creada ca sunt parte din prezentul lui.

Citește și:

Spune-i sa ma ignore, sa ma uite pentru ca viata mea este cea pe care am ales-o eu. Multumesc” – era scris in mesaj, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.