Setari Cookie-uri

Foto: S-a casatorit la 73 de ani!

Dovada incredibila ca dragostea nu are varsta.

Cantareata Tina Turner este din nou o femeie casatorita, intrucat artista americana si partenerul ei de viata si-ar fi unit destinele in cadrul unei ceremonii civile discrete, in Elvetia, afirma presa locala, citata de contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Cantareata in varsta de 73 de ani, care a devenit cetatean elvetian in luna aprilie, s-a casatorit cu producatorul muzical german Erwin Bach, in varsta de 57 de ani, in cadrul unei ceremonii discrete, organizata pe malul Lacului Zurich, in localitatea Küsnacht.

Ceremonia ar fi avut loc "in urma cu cateva zile", potrivit declaratiilor facute de Hannes Friess, un angajat al primariei locale.

Tina Turner si sotul ei isi vor celebra casatoria si printr-o ceremonie budista, la resedinta lor din Küsnacht, duminica, 21 iulie, la care sunt asteptati sa participe, potrivit presei internationale, peste 120 de invitati.

Citește și:

Stirile despre planurile de nunta ale cantaretei Tina Turner au inceput sa apara inca din luna aprilie, atunci cand presa internationala a afirmat ca artista americana s-a logodit cu Erwin Bach, insa agentul de presa al cantaretei a refuzat sa confirme informatia.

Foto: Guliver/ Splash News

Tina Turner are o relatie cu Erwin Bach, pe care l-a cunoscut la sediul unei case de discuri, incepand din 1987.

Tina Turner a divortat de primul ei sot, Ike Turner, in 1978.

Tina Turner a fost timp de multe decenii una dintre cele mai de succes cantarete din lume, devenita celebra gratie unor piese precum "Simply The Best", "What's Love Got To Do With It" si "Proud Mary".

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.