Setari Cookie-uri

Kate Middleton si cea mai asteptata nastere din istorie

Britanicii stau ca pe ghimpi.

Ducea de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, ar putea naste in cursul zilei de vineri, afirma o sursa citata de site-ul tabloidului britanic Daily Mail, informeaza Mediafax.

In timp ce britanicii asteapta cu infrigurare nasterea bebelusului regal, presa din regat a anuntat noaptea trecuta ca termenul sarcinii ducesei de Cambridge nu a fost depasit, asa cum multe persoane incepusera sa creada. Presa anuntase saptamana trecuta ca ducesa Kate trebuia sa nasca pe 13 iulie, insa potrivit unor informatii de ultima ora, nasterea va avea loc vineri.

Numerosi jurnalisti si-au instalat corturile in fata aripii Lindo a spitalului St. Mary din Londra de aproape doua saptamani, iar retelele de socializare au fost pur si simplu inundate cu zvonuri despre sarcina ducesei Kate. Potrivit unuia dintre aceste zvonuri, sotia printului William ar fi intrat in noaptea de joi spre vineri in travaliu.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Luni, Camilla, sotia printului Charles, a lasat sa se inteleaga ca asteptarea se va incheia in curand si ca asteapta venirea pe lume a unui baietel sau a unei fetite "pana la sfarsitul acestei saptamani".

Singura confirmare oficiala referitoare la termenul la care va naste ducesa Kate a venit in urma cu mai multe luni, atunci palatul regal a anuntat ca nasterea va avea loc la "jumatatea lunii iulie". Insa, potrivit unei surse, data nasterii prevazuta de medici este vineri, 19 iulie - ceea ce inseamna ca, daca nasterea va intarzia doua saptamani, bebelusul regal britanic ar putea veni pe lume pe 2 august.

O sursa apropiata de familia regala a spus: "Un numar mic de angajati ai spitalului St. Mary care ar putea fi de garda atunci cand ducesa va naste au fost contactati si li s-a spus ca trebuie sa nu consume deloc alcool cu o luna inainte de nastere".

Citește și:

"Li s-a spus ca data nasterii este 19 iulie", a declarat aceeasi sursa pentru The Telegraph.

Camilla, sotia printului Charles, a dezvaluit in timpul unei vizite pe care a facut-o la spitalul de copii St. Austell din comitatul Cornwall: "Asteptam cu totii langa telefon. Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani el sau ea va veni pe lume".

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.