Setari Cookie-uri

Cea mai asteptata stire a anului! Ducesa de Cambridge a intrat azi in travaliu!

Mostenitorul Coroanei Britanice se va naste astazi!

In cursul acestei dimineti, Catherine a fost internata la spitalul St Mary din Londra. Ea va naste astazi, pe cale naturala, pe viitorul rege sau regina a Regatului Unit. Copilul cuplului regal va fi al treilea pe linia succesiunii la tron, indiferent daca Ducesa va naste un baiat sau o fetita.

In ciuda zvonurilor, Printul William se afla alaturi de sotia sa intr-o aripa privata a spitalului, aceeasi in care a nascut mama sa, Printesa Diana.

Catherine, in varsta de 31 de ani a ajuns la spital cu automobilul si potrivit Daily Mail, starea sa de sanatate este foarte buna. Aceasta este singurul comunicat emis de Palatul Kensington si nu vor mai fi emise informatii oficiale pana dupa nasterea copilului.

Prima care va afla daca Marea Britanie va avea un print sau o printesa este, evident, Regina Elizabeta a II-a, urmata apoi de primul ministru David Cameron si conducatorii Commonwealth-ului, alaturi de rudele apropiate ale celor doi parinti.

Citește și:

In aceasta primavara, Camera Lorzilor a adoptat legea care va permite intaiului nascut al cuplului regal sa urce pe tron, indiferent daca va fi baiat sau fata. Cu toate acestea, legislatia Marii Britanii are o hiba in ceea ce priveste discriminarea: daca, in teorie, un monarh al Marii Britanii ar fi catolic, acesta nu va avea voie sa poarte Coroana.

Imediat dupa nasterea copilului, un oficial de la Palatul Buckingham va merge la spital pentru a ridica documentul care consemneaza nasterea apoi va fi inramat si expus in curtea palatului. Astfel, oamenii vor afla ce sex are viitorul lor monarh. Cu toate acestea, poate dura pana la 10 zile pentru a dezvalui daca William si Kate au baiat sau fata.

Cei mai multi mizeaza insa pe o fetita, datorita unei scapari de-a ducesei din timpul unei vizite oficiale.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/Splash News

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.