Setari Cookie-uri

Kate Middleton si Printul William, prima declaratie oficiala despre bebelus

Kate Middleton este mamica.

Printul William al Marii Britanii a declarat ca atat el, cat si sotia sa, Catherine, sunt "mai fericiti ca niciodata", dupa venirea pe lume a primului lor copil, un baietel care s-a nascut luni, la clinica St. Mary din Londra, la ora locala 16.24 (18.24 ora Romaniei, n.r.), informeaza CNN, potrivit Mediafax.

Printul William, care detine titlul oficial de duce de Cambridge, isi va petrece noaptea la spitalul St. Mary alaturi de sotia sa si de bebelusul regal, in ciuda faptului ca cei mai multi tati din Marea Britanie nu au voie sa petreaca noaptea la spital alaturi de sotiile lor, relateaza BBC.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informeaza BBC.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Alteta Sa regala Ducesa de Cambridge a nascut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora Romaniei). Bebelusul cantareste 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la nastere. Regina, ducele de Edinburgh, printul de Wales, ducesa de Cornwal, printul Harry si membrii celor doua familii au fost instiintati si sunt foarte fericiti de aceasta veste. Alteta Sa regala si copilul se simt bine si vor ramane la spital pe durata noptii", a comunicat Palatul Buckingham in urma cu scurt timp.

Potrivit surselor citate de presa britanica, printul William i-a dat telefon reginei Elizabeth de la maternitate pentru a o anunta despre nasterea fiului sau. Apoi, printul William a vorbit cu tatal sau, printul Charles, si cu fratele sau, printul Harry. Familia Middleton a fost si ea instiintata inainte de anuntarea publica a informatiei.

Citește și:

Dupa doar cateva minute, anuntul oficial referitor la nasterea bebelusului regal a fost plasat pe un panou din fata Palatului Buckingham. Anuntul a atras apaluzele celor cateva mii de persoane care s-au adunat, luni, in fata Palatului Buckingham in asteptarea nasterii bebelusului.

Printul Charles si sotia sa, ducesa Camilla, au declarat ca sunt "coplesiti de bucurie" dupa nasterea bebelusului regal, primul copil al printului William, informeaza usmagazine.com.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.