Setari Cookie-uri

Gerard Butler, iar o inseli pe Madalina?

Actorul s-a distrat la Londra impreuna cu o frumoasa bruneta, in timp ce Madalina Ghenea filmeaza in Italia pentru un serial

Nu-si dezminte reputatia de fustangiu! Actorul Gerard Butler, iubitul romancei Madalina Ghenea, a fost fotografiat, recent, in compania unei brunete misterioase, la Londra, potrivit "The Sun". Si asta, la doar cateva zile de la plecarea din Romania, unde si-a petrecut vacanta alaturi de Madalina.

Scotianul de 43 de ani a devenit celebru mai ales pentru rolul sau din filmul „300", dar si datorita escapadelor sale amoroase.

Nu numai ca a avut relatii cu celebre fotomodele si actrite de la Hollywood, dar a fost surprins adesea in compania unor tinere foarte sexy.

Saptamana trecuta, parea ca nu-l intereseaza altcineva decat Madalina Ghenea, actrita romanca de 25 de ani, care ii este iubita de aproximativ un an, cu intreruperile de rigoare.

Aflati in Romania, cei doi au petrecut cateva zile de vis, Madalina plimbandu-l pe Butler pe Transfagarsan, la Cabana Babele si la Bran.

Citește și:

Pareau mai indragostiti ca niciodata! Dupa doua zile de plimbari si relaxare, Madalina Ghenea a parasit pensiunea la care erau cazati, gurile rele spunand ca cei doi s-ar fi certat.

Butler, insa, a mai ramas trei zile în Romania, in creierii muntilor, la o pensiune din Fundatica, unde a fost filmat de cativa turisti. Zvonurile despre cearta lor au fost infirmate rapid de Madalina, care a declarat ca „nu a exista nici o cearta intre ei", iar ea a plecat mai devreme din Romania deoarece trebuia sa ajunga pe platourile de filmare, in Italia, unde joaca intr-un serial.

Ei bine, la doar cateva zile de la intoarcerea lui Butler la Londra, el a fost fotografiat intr-o ipostaza nu prea confortabila pentru Madalina.

Vezi FOTO si citeste continuarea pe CLICK.RO

Sursa foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.