Setari Cookie-uri

Kristen Stewart, mesaj umilitor primit de la cea mai buna prietena

Erau cele mai bune prietene.

Kristen Stewart face tot posibilul sa il convinga pe Robert Pattinson sa se intoarca la ea. Din pacate, actorul refuza sa ii mai raspunda chiar si la telefon, facand tot posibilul sa treaca peste aceasta despartire.

Ca o prietena adevarata, Katy Perry a tinut mortis sa ii fie alaturi lui Rob in aceasta etapa urata din viata sa, sustinandu-l si incercand sa il ajute sa depaseasca momentul. Cei doi au fost vazuti impreuna de nenumarate ori, presa internationala vehiculand ca intre ei ar exista ceva mai mult decat o prietenie.

Foto: Guliver/ Splash News

Imaginile cu cei doi impreuna au fost vazute si de Kristen. Aceasta considera ca a fost tradata de cea mai buna prietena a sa. Katy, incercand sa lamureasca lucrul asta, i-a trimis un mesaj prin intermediul unei reviste (pentru ca toata lumea sa afle).

Katy a oferit un interviu pentru Elle UK, aceasta dezvaluind ca intre ea si Robert exista doar prietenie:

Citește și:

I-am trimis un mesaj si i-am spus: Stiu ca ai vazut toate lucrurile alea in presa, dar stii ca nu ti-as face asta niciodata. Nu sunt acea persoana. Doar incerc sa fiu o prietena pentru el, nu e vina mea ca am o pereche de sani.” – a spus amuzata Katy Perry, informeaza Dailymail.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.