Setari Cookie-uri

Dupa ce s-a ras pe cap, Giulia a hotarat ca e timpul pentru o noua schimbare!

Giulia Anghelescu, un nou look ciudat.

Giulia Anghelescu a fost aspru criticata pentru faptul ca a hotarat sa se rada pe cap. Intr-un mesaj postat chiar pe contul sau de Facebook, cantareata a tinut mortis sa spuna ca avea nevoie de o schimbare radicala. I-a fost greu, insa pana la urma si-a luat inima in dinti si s-a tuns:

Ma amuza teribil toata nebunia legata de noua mea coafura.. La fel a fost si cand m-am facut din bruneta satena apoi din satena blonda.. Toata lumea a vrut sa revin la negru si acum cei care comentau spun ca-mi statea mai bine blonda.. :)))) MIE imi place asa chiar daca a fost nevoie de tot curajul din lume sa ma rad! Am indraznit sa fiu altfel ceea ce va sugerez si voua ca o singura viata avem si trebuie sa o traim asa cum ne place!!! Sa avem o zi de vis!” – spunea Giulia.

Si uite ca s-a plictisit din nou de lookul sau si a zis sa incerce altceva. Imediat ce parul a inceput sa creasca, aceasta a mers la stilist si l-a rugat sa ii faca cateva dungi cu masina de tuns. Ce a iesit? Daca mai trasa una in mijloc, puteai juca X si O pe capul ei.

Citește și:

Voua cum vi se pare?

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.