Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, INJURATA in fata a mii de oameni! Ce mesaj usturator a primit vedeta?

Mihaela Radulescu, injurata chiar de ziua ei.

Iata ca nu toata lumea o apreciaza pe Mihaela Radulescu. Vedeta, care a renuntat la viata publica din Romania si s-a mutat in Monte Carlo, si-a sarbatorit ziua de nastere in acest weekend. Aceasta si-a luat cei mai buni prieteni si copiii acestora si a plecat departe, in Elvetia, in munti, pentru a se bucura de linistea “de la tara”.

Mandra de toate cadourile primite de la cei apropiati, dar si de urarile primite, Mihaela a stat mai mult pe Facebook, laudandu-se tuturor fanilor sai. Din pacate pentru ea, nu toata lumea apreciaza gestul sau.

Banciu a declarat in emisiunea sa ca este obsedata pentru a primi atentie:

Mihaela Tiganu, la 44 de ani. Ce importanta are pentru un om de 44 de ani sa dai la ziar faptul ca nataraul cu care esti combinata ti-a cumparat un inel? Ce intimitate, ce fel de femeie esti, ti-as da cu inelul ala in cap 100 de ani de acum incolo!” – a declarat Banciu in emisiunea sa, informeaza Click.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Acesta nu s-a oprit aici, adaugand ca Mihaela a fugit din Romania deoarece nu mai suporta atentia jurnalistilor si a paparazzilor, iar acum se pare ca “cerceste” articole despre ea:

Mihaela Radulescu este aiai care spunea de ce nu ma mai intreaba presa pe unde sunt , nu poate sa traiasca fara astfel de imbecilitati.” – a mai spus Banciu, potrivit sursei mai sus citate.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.