Setari Cookie-uri

Umilinta totala: De ce lui Johnny Depp ii este rusine sa mai apara in public?

Johnny Depp si-a gasit "nasul".

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta, insa asta nu o impiedica pe iubita lui lesbiana sa il insele… cu un alt barbat.

Johnny Depp este indragostit pana peste cap de Amber Heard (27 de ani), femeia pentru care a renuntat la relatia cu Vanessa Paradis. Acesta face tot posibilul sa nu isi piarda iubita, rasfatand-o tot timpul cu cadouri scumpe. Mai mult, se pare ca el a invatat sa treaca extrem de usor peste infidelitatile lui Amber.

Chiar daca multe femei ar vrea sa fie in locul ei, frumoasa actrita nu acorda prea multa importanta relatiei sale cu Depp. Aceasta si-a inselat partenerul la inceputul acestui an cu o femeie, fotomodelul Marie de Villepin. Potrivit Click, Johnny Depp i-a oferit cadouri de milioane de dolari doar pentru a o convinge sa se intoarca la el.

Amber nu se potoleste. National Enquirer arunca bomba: Amber Heard si Liam Hemsworth, iubitul lui Miley Cyrus, au avut o aventura. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Paranoia, in Philadelphia.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.