Setari Cookie-uri

Cantaretul Usher, in culmea disperarii

Usher, din nou pe scaunele spitalelor.

Usher Raymond V, fiul in varsta de cinci ani al cantaretului american Usher cu fosta lui sotie Tameka Foster, a fost internat de urgenta la sectia de terapie intensiva a unui spital din Atlanta, luni, dupa ce si-a prins o mana in canalul de scurgere al unei piscine, informeaza hollywoodreporter.com, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului TMZ.com, copilul s-a scufundat pe fundul piscinei pentru a scoate o jucarie prinsa in canalul de scurgere, insa una dintre mainile sale a ramas blocata in canalizare.

Matusa si o camerista au plonjat imediat incercand sa il scoata de pe fundul piscinei, insa incercarile lor nu au avut succes.

Doi muncitori de la o firma de constructii care efectuau lucrari de renovare in acea vila au sarit in piscina si au reusit sa il elibereze pe baiat. Ei au executat manevrele de prim-ajutor si l-au transportat apoi de urgenta la spital.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Potrivit revistei People, Usher si Tamika Foster s-au deplasat la randul lor la spitalul din Atlanta pentru a fi alaturi de fiul lor. Fostul cuplu mai are un fiu, Naviyd Ely Raymond, in varsta de patru ani.

Medicii spun ca Usher Raymond V se simte "Ok", insa vor mai efectua o serie de teste medicale inainte de a putea sa il externeze, precizeaza site-ul tabloidului Daily Mail.

Incidentul a avut loc la un an dupa ce fiul in varsta de 11 ani pe care Tamika Foster il avea dintr-o relatie precedenta, Kile Glover, a murit dupa ce a fost lovit in zona capului de un turist care facea schi nautic pe Lacul Lenier din statul Georgia.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.