Setari Cookie-uri

Gestul incredibil facut de Kanye pentru a o proteja pe Kim Kardashian

Kim Kardashian a ramas socata.

Rapperul Kanye West a cumparat doua automobile blindate in valoare totala de peste 1,5 milioane de dolari, pentru a le proteja pe partenera sa de viata, Kim Kardashian, si pe fiica lor in varsta de doua luni, North, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Automobilele - un Chevrolet Kodiak in valoare de 380.000 de dolari si un SUV in valoare de 1,2 milioane de dolari - sunt dotate cu sisteme antiglont si contra bombelor.

"Kanye este constient ca noua sa familie este atat de celebra incat poate atrage atentia ciudatilor si psihopatilor", a spus o sursa pentru Daily Star Sunday.

In afara de cele doua masini blindate - pe care le-a cumparat dupa ce a fost astfel sfatuit de rapperul Jay-Z -, Kanye insista ca partenera sa de viata sa fie permanent insotita de doua garzi de corp.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Kim Kardashian are o relatie cu rapperul Kanye West care a inceput in aprilie 2012.

Starleta americana Kim Kardashian a nascut, la jumatatea lunii iunie, primul ei copil, cu o luna inainte de termen.

Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare din 2010 - provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat - ridicandu-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.