Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu, declaratie soc despre mama sa!

Relatia dintre Irina si Monica este pe muchie de cutit.

De mai bine de trei ani, Monica Gabor a renuntat la Romania si s-a stabilit in America. De cand a plecat din tara, manechinul a facut tot posibilul sa o ia la ea pe fiica ei, insa s-a lovit de fiecare data de refuzul Irinei. Micuta nu vrea nici acum sa plece peste Ocean.

Chiar daca are doar sase ani si jumatate, Irina Columbeanu, fata Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, stie foarte bine ce vrea. Desi mama ei incearca sa o convinga sa plece cu ea in America, micuta refuza categoric acest lucru. Irinel Columbeanu a marturisit pentru Click! ca nu s-a opus niciodata ca Irina sa mearga la mama ei, dar fetita este cea care refuza acest lucru:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Eu am lasat-o intotdeauna sa mearga la mama ei. Nu m-as opune niciodata acestui lucru, insa Irina este cea care nu a vrut sa plece in America. Am discutat despre acest lucru, iar ea spune ca nu vrea sa mearga acolo.

Citește și:

Pana la urma, eu am ultimul cuvant, insa nu trec niciodata peste ce isi doreste ea. Si acum, in vacanta, ea a facut programul. Am venit la mare pentru cateva zile si ea nu a mai vrut sa plece, asa ca am ramas pe Litoral".

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.