Irina Columbeanu, declaratie soc despre mama sa!

Irina Columbeanu, declaratie soc despre mama sa!
Kudika
13 August 2013

Relatia dintre Irina si Monica este pe muchie de cutit.

De mai bine de trei ani, Monica Gabor a renuntat la Romania si s-a stabilit in America. De cand a plecat din tara, manechinul a facut tot posibilul sa o ia la ea pe fiica ei, insa s-a lovit de fiecare data de refuzul Irinei. Micuta nu vrea nici acum sa plece peste Ocean.

Chiar daca are doar sase ani si jumatate, Irina Columbeanu, fata Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, stie foarte bine ce vrea. Desi mama ei incearca sa o convinga sa plece cu ea in America, micuta refuza categoric acest lucru. Irinel Columbeanu a marturisit pentru Click! ca nu s-a opus niciodata ca Irina sa mearga la mama ei, dar fetita este cea care refuza acest lucru:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Eu am lasat-o intotdeauna sa mearga la mama ei. Nu m-as opune niciodata acestui lucru, insa Irina este cea care nu a vrut sa plece in America. Am discutat despre acest lucru, iar ea spune ca nu vrea sa mearga acolo.

Pana la urma, eu am ultimul cuvant, insa nu trec niciodata peste ce isi doreste ea. Si acum, in vacanta, ea a facut programul. Am venit la mare pentru cateva zile si ea nu a mai vrut sa plece, asa ca am ramas pe Litoral".

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri