Setari Cookie-uri

Antonia, in pericol!

Antonia, cel mai mare scandal din viata sa.

Antonia este una dintre cele mai populare vedete din Romania. Dupa mediatizarea relatiei sale cu Alex Velea, cantareata nu isi mai gaseste linistea. Motivul este simplu: fanii sai s-au transformat in hateri. Acestia nu o mai respecta deloc, ci din contra: o condamna pentru faptul ca a distrus o familie.

La fiecare postare a Antoniei pe contul sau de Facebook, exista sute de comentarii cu injuraturi la adresa acesteia.

Recent, Antonia a postat o fotografie cu Horia Brenciu. Asa cum era de asteptat, fanii sai au inceput sa comenteze, razand de ea si acuzand-o ca vrea sa il fure si pe Horia de langa familia sa:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Pe asta nu il desparti de nevasta?

Poate ii distrugi si lui familia

Si pe el vrei sa-l desparti de familie

Saptamana trecuta Antonia a crezut ca isi “indulceste” fanii, asa ca a postat o imagine cu ea si fiica sa. Comentariile rautacioase nu au intarziat sa apara, oamenii o compatimeau pe cea mica pentru ca mama sa este prostituata si ca nu isi iubeste copilul.

Citește și:

Antonia nu a mai rezistat si a raspuns la comentarii:

Sincer, nu inteleg de unde vine toata rautatea asta… minciuni, vorbe, rautati. Cine ma cunoaste stie ca sunt suflet bun, fara rea intentie. Nu sunt narcisista, rea, parsiva, dar nici perfecta nu sunt. Imi pare rau ca aveti o parere rea despre mine! Nu cred ca merit sa fiu numita curva, narcisista, distrugatoare de familii pentru ca nu ma cunoasteti.” –este mesajul lasat de cantareata.

Din cea mai iubita cantareata din Romania, Antonia s-a transformat in cea mai urata vedeta, fanii sai devenind practic dusmani pentru ea. Oare cat mai rezista pe piata muzicala fenomenul "Antonia"?

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.