Setari Cookie-uri

Video: Michelle Obama se apuca de muzica

Gest incredibil facut de sotia presedintelui american.

Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama, va aparea pe un album hip-hop care promoveaza stilul de viata sanatos, intitulat "Songs for A Healthier America", informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Prima doamna a Statelor Unite a aparut deja in videoclipul piesei "Everybody", primul single extras de pe acest album, care va ajunge in magazine in luna septembrie.

Michelle Obama promoveaza de multi ani o campanie la nivel national, intitulata "Let's Move", care vizeaza introducerea stilului de viata sanatos in randul tinerilor americani.

Cantecul "Everybody" a fost lansat la inceputul acestei saptamani, iar videoclipul sau a avut premiera pe site-ul postului NBC, marti.

Albumul "Songs for A Healthier America" include multe colaborari cu artisti cunoscuti din muzica rap si hip-hop, care au acceptat sa cante impreuna pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o natiune mai sanatoasa, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost inregistrate cu scopul de a-i face pe tinerii americani sa duca o viata mai activa si sa devina astfel mai sanatosi.

Citește și:

Desi nu pare un album tipic de hip-hop, discul contine toate elementele acestui stil, cu ritmuri caracteristice, versuri care rimeaza si multe staruri rap care colaboreaza pentru a sustine o cauza comuna. Albumul contine si cateva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.