Setari Cookie-uri

Cum isi spala Gerard Butler pacatele in fata Madalinei?

Gerard Butler stie cum sa o imbuneze pe Madalina.

Dupa mai multe aventuri cu diverse tinere, Gerard Butler a revenit in bratele frumoasei romance. Pentru a isi spala pacatele si a lua familia Madalinei de partea sa, actorul a tinut mortis sa demonstreze cat de generos este el.

La nunta fratelui ei, Madalina Ghenea a avut de indeplinit o promisiune facuta iubitului sau, Gerard Butler.

Frumoasa olteanca nu s-a dus cu mana goala la nunta lui Alin. Pe langa cadoul oferit din partea sa, Madalina i-a daruit fratelui ei si cumnatei sale un plic cu bani, din partea iubitului ei, Gerard Butler, marele absent de la nunta acestora. Si pentru ca nu a insotit-o pe slatineanca noastra la acest eveniment, Gerard a tinut ca Madalina sa-i inmaneze fratelui un cadou de nunta substantial din partea lui. Cadoul actorului scotian a constat intr-un plic cu 10.000 de euro.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Fratele Madalinei Ghenea, Alin, si aleasa inimii acestuia s-au cununat sambata la Slatina. Petrecerea de dupa cununia religioasa, s-a desfasurat intr-un cort alb, imens, amplasat pe Dealul Gradiste, din Slatina.

Cei doi miri au optat pentru o nunta cu tema vintage, foarte in trend in acest sezon, inclusiv in Romania. Buchetul miresei a fost unul de levantica, amintind de vremurile perioadei interbelice.

Mai multe detalii + foto pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.