Setari Cookie-uri

Kim Kardashian SE MARITA. Afla totul despre cea mai asteptata nunta a anului

Fericire mare pe capul lui Kim Kardashian.

Rapperul american Kanye West, a carui iubita Kim Kardashian a nascut in luna iunie primul copil al cuplului, a fost vazut, vineri, in magazinul de bijuterii Cartier din Beverly Hills, in timp ce cumpara verighete, scrie contactmusic.com, potrivit Mediafax.

De asemenea, cantaretul american s-ar fi uitat la o verigheta cu un diamant incastrat pentru logodnica lui. ''Kanye studia cu atentie toate inelele de casatorie, ca si cum s-ar pregati sa ia o mare decizie. Si cand spun «mare», ma refer chiar la ceva mare, cantaretul se uita la cele mai mari si mai scumpe diamante din intreg magazinul", a declarat o sursa pentru site-ul X17.com.

Foto: Facebook

Rapperul, in varsta de 36 de ani, a parasit magazinul fara a avea asupra lui o pereche de verighete, insa a folosit cardul de credit si se speculeaza ca ar fi comandat un inel special pentru logodnica lui, Kim Kardashian, care a mai fost casatorita de doua ori.

Citește și:

De asemenea, o sursa a dezvaluit anterior ca cei doi se pregatesc sa se casatoreasca, iar marele eveniment ar putea avea loc la Paris.

Foto interior si prima pagina: Instagram

Kanye West si-a lansat de curand cel mai nou album de studio, "Yeezus", in luna iunie. La inceputul saptamanii, producatorul Rick Rubin, care a lucrat cu West la acest album, a lasat sa se inteleaga ca muzicianului american i-au ramas suficient de multe inregistrari de studio de valoare pentru a lansa un nou album.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.