Setari Cookie-uri

Lady Gaga TRISEAZA. Gestul ORIBIL pe care l-a facut

Lady Gaga nu stie sa joace corect.

Lady Gaga a trimis un mesaj - sters intre timp - fanilor ei, cerandu-le ca fiecare dintre ei sa vizioneze de mai multe ori videoclipul celui mai recent single al ei, "Applause", pentru a creste numarul de vizualizari de pe site-ul YouTube si sa influenteze astfel statisticile online, informeaza Mediafax.

Potrivit site-ului publicatiei franceze Le Figaro, Lady Gaga este foarte afectata de demarajul mai putin reusit al celui mai recent single al ei, "Applause". Acest prim extras de pe noul ei album "ARTPOP", care va fi lansat pe 11 noiembrie, a avut parte de o concurenta foarte dura si imediata din partea unui single lansat recent de Katy Perry, intitulat "Roar".

Parerile criticilor de specialitate au fost aproape unanime: "Roar" este o piesa mult mai interesanta decat "Applause". Iar Lady Gaga, care se considera "noua regina a muzicii pop", nu poate sa suporte aceasta infrangere.

Citește și:

Bill Werde, redactorul-sef al revistei Billboard, spune ca Lady Gaga le-ar fi cerut fanilor ei, supranumiti "Little Monsters", ca fiecare dintre ei sa vizioneze de mai multe ori noul ei clip, lansat luni, cu scopul de a creste numarul de vizualizari de pe YouTube.

Pana miercuri, 21 august, videoclipul ei a fost vizionat de 14,7 milioane de ori, in timp ce "Roar", lansat cu o saptamana mai devreme, generase deja 16,2 milioane de vizualizari pe YouTube.

Billboard Hot 100 este un top muzical care ierarhizeaza toate single-urile in functie de succesul lor in randul publicului. Insa nu doar vanzarile conteaza pentru acest clasament, ci si streamingul online. Numarul de vizualizari al videoclipului unei piese pe YouTube are deci o importanta mare. Bill Werde considera ca mesajul prin care Lady Gaga si-a invitat fanii sa triseze reprezinta o greseala grava: "O artista care posteaza pe Twitter si pe Facebook un link care permite unui fan sa apese pe butonul «Play» si apoi sa plece de langa computerul sau nu se inscrie deloc in spiritul clasamentului nostru".

Citește și:

"Detest pe oricine care incearca sa triseze si sa influenteze clasamentul, indiferent daca este vorba de fani sau de artisti. Asa ceva nu se inscrie in spiritul a ceea ce facem noi, nici in maniera corecta de a sarbatori un succes muzical", a adaugat el.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.