Setari Cookie-uri

Tragedie! Mihaela Radulescu trece prin momente groaznice. Vestea care a socat-o!

Mihaela, in culmea disperarii.

Mihaela Radulescu nu stie ce sa mai faca. Vedeta este incredibil de socata dupa ce o prietena extrem de apropiata s-a sinucis!

Vedeta a vrut sa impartaseasca aceasta veste groaznica si cu prietenii sai de pe Facebook, asa ca a postat un mesaj scurt, insa extrem de adevarat:

O prietena s-a sinucis. Habar n-am de ce va spun si voua... Poate pentru ca doare. Cumplit. Poate pentru ca nu inteleg. Poate pentru ca avea 29 de ani.... Iertati-ma, dar pana acum n-am facut decat sa radem impreuna aici si sa ne bucuram, sa ne emotionam frumos.......Daca suntem prieteni cu adevarat, cred ca trebuie sa impartim si durerea....sau macar compasiunea.... Dumnezeu s-o odihneasca in pacea pe care a pierdut-o..........” – scrie Mihaela.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Prietenia nu inseamna doar rasete, distractie si povestiri comice. O prietenie adevarata se bazeaza pe incredere, pe respect si pe impartasirea sentimentelor. In momentul in care esti singur si te simti pierdut in lume – alergi la cel care ti-a fost alaturi in momentele frumoase din viata ta deoarece stii ca va face tot ce ii sta in puteri pentru a te ajuta sa nu ajungi in prapastia durerii.

Citește și:

Fanii au apreciat foarte mult gestul Mihaelei, lasand comentarii de incurajare.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.