Mihaela Radulescu nu stie ce sa mai faca. Vedeta este incredibil de socata dupa ce o prietena extrem de apropiata s-a sinucis!

Foto: Mihaela Radulescu si-a tatuat pe mana un citat de-al noului sau iubit. Uite ce scrie

Vedeta a vrut sa impartaseasca aceasta veste groaznica si cu prietenii sai de pe Facebook, asa ca a postat un mesaj scurt, insa extrem de adevarat:

O prietena s-a sinucis. Habar n-am de ce va spun si voua... Poate pentru ca doare. Cumplit. Poate pentru ca nu inteleg. Poate pentru ca avea 29 de ani.... Iertati-ma, dar pana acum n-am facut decat sa radem impreuna aici si sa ne bucuram, sa ne emotionam frumos.......Daca suntem prieteni cu adevarat, cred ca trebuie sa impartim si durerea....sau macar compasiunea.... Dumnezeu s-o odihneasca in pacea pe care a pierdut-o..........” – scrie Mihaela.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Prietenia nu inseamna doar rasete, distractie si povestiri comice. O prietenie adevarata se bazeaza pe incredere, pe respect si pe impartasirea sentimentelor. In momentul in care esti singur si te simti pierdut in lume – alergi la cel care ti-a fost alaturi in momentele frumoase din viata ta deoarece stii ca va face tot ce ii sta in puteri pentru a te ajuta sa nu ajungi in prapastia durerii.

Fanii au apreciat foarte mult gestul Mihaelei, lasand comentarii de incurajare.

Mihaela Radulescu, mesajul SOCANT cu care critica Biserica si desfiinteaza preotii din Romania!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: