Setari Cookie-uri

Antonia, mama model... doar pe Facebook!

Gestul facut doar pentru a isi recastiga fanii.

Antonia vrea sa isi imbuneze fanii.

Antonia face tot posibilul sa isi recastige fanii. Daca inainte era considerata una dintre cele mai iubite vedete din Romania, iata ca acum roata s-a intors, aceasta fiind urata de majoritatea persoanelor. Motivul este simplu: cantareata este acuzata de distrugerea unei familii.

Chiar daca relatia cu Alex Velea a transformat-o intr-una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania, Antonia a pierdut respectul fanilor. Majoritatea comentarilor primite pe pagina sa de Facebook sunt extrem de urate, iar fanii sai s-au transformat in “haters”.

Incercand sa isi salveze reputatia si sa isi imbuneze fanii, Antonia a postat o imagine cu micuta sa, Maya. Fetita a implinit ieri trei anisori, iar Antonia a preferat sa ii ureze la multi ani pe Facebook:

Astazi este o zi speciala pentru mine, acum trei ani ti-am dat viata, printesa mea preferata. Tu esti definitia fericirii mele. Atunci cand te vad zambind, inima mea se topeste, iar cand iti vad ochii tai superbi, nu-mi vine sa cred ca esti o parte din mine. Atunci cand iti aud vocea si cand ma strigi <<Mama!>> sunt cea mai fericita! Abia astept sa cresti si sa te duc prin toate locurile din lume. Vreau sa fiu cea mai buna mama pentru tine, sa fiu de partea ta tot timpul, sa te invat tot ce stiu si sa te sustin in tot ce vei face! Este o lume cruda, insa te voi proteja de orice imi sta in puteri! Jur ca voi fi cea mai buna pentru tine! Te iubesc, copilul meu drag!

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Fanii nu au apreciat gestul, considerand ca face asta doar pentru a atrage atentia:

“Well, toate sunteti mame model pe Facebook mai nou”

„sa fii mama inseamna sa nu poti sta o secunda fara copilul tau sa te gandesti mereu la binele sau sa lasi vedetismul deoparte si sa ti cresti copilul TU pt k e a TA nu a parintilor bunicilor etc...e usor sa te numesti mama insa a fi mama e ceva dincolo de cuvinte..asa k antonia sorry girl learn to be a mom”

„Esti langa ea? O cresti tu? Vorbe goale... Te pomenesti ca nu ai bani sa iti iei o dadaca dupa tine sa stea cu fata... Mah... La multi ani fetitei!”

"Un simplu "Te iubesc, fetita mea!" Era de ajuns”

“nu stiu ce rost au cuvintele astea postate pe fb..era deajuns sa I le spui fiica'tii ...si atat...”

Citește și:

“serios, nu stiu de ce .. dar nu te-am placut niciodata” – sunt doar cateva din comentariile lasate de fani!

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.