Setari Cookie-uri

Monica Gabor, cu inima sfasiata

Monica Gabor nu isi revine nici acum dupa moartea mamei.

Dupa moartea mamei sale, fosta doamna Columbeanu a mai uitat putin de suparare in compania fetitei sale.

Cu inima sfasiata de durere pentru ca in urma cu zece zile si-a pierdut mama. Asa a plecat Monica Gabor in America, ieri dimineata. Insa vedeta nu s-a urcat in avion inainte sa-si vada fetita. Ziua de duminica a petrecut-o impreuna cu Irinuca. Cele doua au fost la mall, s-au plimbat si au facut cumparaturi.

De aproape doi ani si jumatate, de cand sta in America, Monica Gabor nu a venit niciodata in tara atat de suparata. Procesul pentru custodia Irinei a fost destul de dificil si ii dadea dureri de cap, insa gandul ca-si vedea copila ii oferea acesteia un gram de putere, dar si foarte multa bucurie.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Lucrurile nu au mai stat la fel si de data aceasta! La 23 august, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a venit de urgenta in Romania, la vestea cutremuratoare ca fiinta care i-a dat viata s-a stins! Cu sufletul plin de durere, Moni nu a mai avut veselie in suflet cand si-a revazut fiica si nici nu a putut sa petreaca mai mult timp cu ea, de teama sa nu-i transmita starea interioara. Cele doua, mama si fiica, s-au vazut abia dupa noua zile, mai precis duminica, inainte ca Moni sa plece inapoi in America.

Citește și:

Mai mlte detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.