Dupa moartea mamei sale, fosta doamna Columbeanu a mai uitat putin de suparare in compania fetitei sale.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Cu inima sfasiata de durere pentru ca in urma cu zece zile si-a pierdut mama. Asa a plecat Monica Gabor in America, ieri dimineata. Insa vedeta nu s-a urcat in avion inainte sa-si vada fetita. Ziua de duminica a petrecut-o impreuna cu Irinuca. Cele doua au fost la mall, s-au plimbat si au facut cumparaturi.

De aproape doi ani si jumatate, de cand sta in America, Monica Gabor nu a venit niciodata in tara atat de suparata. Procesul pentru custodia Irinei a fost destul de dificil si ii dadea dureri de cap, insa gandul ca-si vedea copila ii oferea acesteia un gram de putere, dar si foarte multa bucurie.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Lucrurile nu au mai stat la fel si de data aceasta! La 23 august, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a venit de urgenta in Romania, la vestea cutremuratoare ca fiinta care i-a dat viata s-a stins! Cu sufletul plin de durere, Moni nu a mai avut veselie in suflet cand si-a revazut fiica si nici nu a putut sa petreaca mai mult timp cu ea, de teama sa nu-i transmita starea interioara. Cele doua, mama si fiica, s-au vazut abia dupa noua zile, mai precis duminica, inainte ca Moni sa plece inapoi in America.

Mai mlte detalii pe Click.ro

Monica Gabor: 'Daca ar fi sa o iau de la capat as face aceleasi alegeri'
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: