Setari Cookie-uri

Soc: Cel mai ascuns secret al relatiei Prigoana-Bahmuteanu

Cei doi nu voiau ca lumea sa stie asta.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu sunt divortati. Cei doi isi pot schimba statutul marital abia pe 11 septembrie, cand are loc infatisarea la apelul facut de Adriana pentru a anula ultima sentinta a divortului de Prigoana.

Adriana Bahmuteanu (39 ani) si Silviu Prigoana (49 ani) sunt inca sot si sotie. Divortul celor doi s-a pronuntat pe 23 ianuarie, insa sentinta de divort au primit-o prin posta abia in luna aprilie. Insa cei doi aveau posibilitatea ca timp de 30 de zile sa se razgandeasca si sa faca Apel pentru anularea hotararii, ceea ce, intr-un final s-a si intamplat.

Asa se face ca Apelul a fost facut chiar de Adriana, sa-i dovedeasca lui Prigoana ca inca il iubeste. Cei doi au revenit la sentimente mai bune la inceputul lunii mai, cand s-au si impacat si au sarbatorit Pastele impreuna. In urma Apelului facut de Adriana, instanta a stabilit o noua infatisare in procesul lor de divort pe 11 septembrie. In cazul in care Adriana isi retrage Apelul sau daca Silviu Prigoana nu este de acord cu contestatia depusa de aceasta, casatoria se desface. Numai ca, potrivit unor surse din anturajul lor, acest lucru nu se va intampla, intrucat cei doi par ca doresc sa ramana in continuare sot si sotie.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.