Setari Cookie-uri

Printul Harry, pregatire periculoasa: 24 ore intr-o camera frigorifica

Ce nu face un print pentru tara sa!

Printul Harry se pregateste de expeditia la Polul Sud. Si pentru a merge pregatit, acesta va petrece 24 de ore intr-o camera frigorifica. Totul face parte dintr-un program de pregatire, in care Printul va fi nevoit sa infrunte cele mai neplacute "fenomene".

Pentru a participa la expeditie, Harry este obligat sa inceapa pregatirile. Acesta va fi nevoit sa se supuna experimentului, care presupune temperaturi foarte scazute si furtuni de zapada simulate, informeaza contactmusic.

Printul britanic va testa alaturi de colegii cu care va lucra o serie de echipamente. Expeditia face parte din programul Walking with the wounded South Pole Allied challenge si va avea loc in luna noiembrie:

"Vor folosi echipamente pentru simularea mersului pe schiuri. Vor fi sesiuni de schi de doua ore, cu pauze intre ele de 10 minute. Vor fi obligati sa repete acest program timp de 12 ore, apoi vor amenaja o tabara in care isi vor petrece noaptea." – a declarat purtatorul de cuvant al Printului Harry, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.