Setari Cookie-uri

Anda Adam, declaratie sincera despre despartirea de Victor Slav

Anda Adam vorbeste deschis despre relatia cu Slav.

Dupa despartirea de Victor Slav, Anda a refuzat sa vorbeasca despre motivele care au pus capat relatiei lor (solide). Vedeta nu oferea prea multe detalii despre despartire, considerand ca era mult prea devreme pentru a deschide subiectu.

Dar iata ca dupa cateva luni, in care si-a vindecat ranile, Anda poate vorbi deschis despre ce s-a intamplat in acea perioada si cat de dificil a fost pentru ea sa renunte la barbatul care i-a fost alaturi timp de sase ani.
Cantareata a fost invitata in platoul unei emisiuni de la Kanal D si a acceptat sa vorbeasca despre despartirea de Slav:

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Nu ai cum sa spui ca esti foarte vesel cand nu mai esti cu cineva cu care ai fost sase ani. Nu mi-a fost deloc usor pentru ca te leaga foarte multe de un om cu care stai zi de zi, iti lipseste.

Sunt lucruri firesti, inevitabile, normale pentru orice om. Pentru mine este mult mai important sa stiu ca lucrurile sunt asa cum sunt pentru ca oamenii sunt fericiti. Daca oamenii nu mai sunt fericiti, nu vreau sa fortez lucrurile din orgoliu. Nu pot sa fiu egoist si sa ma pun pe mine pe primul loc", a declarat artista, informeaza Click.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.