Setari Cookie-uri

Cristina Rus, insarcinata pentru a doua oara. Stie ce va naste!

Cristina Rus, o femeie fericita.

Cristina Rus a dezvaluit ca este insarcinata in 15 saptamani si va deveni mama pentru a doua oara. Artista a realizat o sedinta foto purtand superbe tinute Pronovias si spune ca are sentimentul ca va aduce pe lume tot un baietel.

"Cel mai probabil va fi un fratior. Sunt in 13 saptamani cronologic, insa el este mai dezvoltat, are 15 saptamani", a declarat Cristina Rus.

Noua sarcina nu a fost programata si a aparut in momentul in care Cristina isi reluase proiectele profesionale si isi pregatea revenirea in televiziune cu o noua emisiune.

"Imi doream doi copii. La cateva luni dupa nastere eram deja setata pe asta. Toata lumea ma intreba cand ma intorc pe scena, iar eu le spuneam ca nu este momentul, pentru ca vreau sa stau cu cel mic. Vazand ca nu se intampla nimic in decurs de trei ani m-am hotarat sa revin. Am lansat ‘Jumatatea ta’ si ‘In doi’, iar apoi lucrurile au inceput sa intre pe fagasul normal in viata profesionala. In plus, au aparut si oferte in televiziune. Apoi, a aparut schimbarea. Am aflat ca sunt din nou insarcinata, iar pentru mine aceasta este cea mai mare realizare", declara Cristina Rus.

Citește și:

Chiar daca pe scena s-a bucurat mereu de mare succes, Cristina a pus pe primul plan intotdeauna viata de familie fara sa simta ca face un sacrificiu urias.

"Mi-a fost greu la inceput pentru ca imi lipsea adrenalina pe care o are orice artist cand este pe scena. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut curajul sa spun STOP, pentru ca este foarte greu sa renunti la acest miraj al vedetismului. Si cred ca numai o dragoste imensa poate sa te faca sa intelegi ca poti renunta", a declarat Cristina.

Artista povesteste si despre cum se descurca sotul ei, Dragos, in ipostaza de tatic.

"Este foarte bland, iubitor, protector si atent. Dincolo de cuvinte imi transmite dragostea lui printr-o simpla privire. El nu este genul care sa spuna de foarte multe ori Te Iubesc, insa imi transmite asta printr-o vibratie nespusa", spune solista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.