Setari Cookie-uri

Asculta primul single Akcent in noua formula: Nu ma tem de ea

Akcent are o noua formula.

Akcent lanseaza primul single in noua formula - Nu ma tem de ea!

"Am aflat ce inseamna viata grea" - cam asa incepe refrenul noului single Akcent, primul in formula cu Adrian Sina si trupa live.

"Nu ma tem de ea" este o piesa sincera si aduce o schimbare in ceea ce priveste sound-ul Akcent. Sunt multe instrumente live inregistrate in studioul Premium Artist: chitari, saxofon, bass si altele. Ce a avut de zis Adrian despre single?

"Am simtit ca e momentul sa cant si despre momente grele, despre cum inveti sa fii un luptator si sa te ridici din ele. Prietenii te tradeaza, iubirile se termina, ramai fara bani sau fara job, sunt multe urcusuri si coborasuri in viata si simt ca trebuie sa raspandesc mesajul asta: "Nu ma tem de ea"!", a declarat liderul proiectului.

Intrebat ce se va intampla cu Akcent de-acum incolo, Adi a raspuns ca: "Akcent merge mai departe pentru ca toata lumea isi doreste asta - fanii, prietenii, casa de discuri, presa si mai ales eu. Nu este un proiect facut din dragoste pentru bani, este facut din dragoste pentru muzica, pentru scena, pentru public. Akcent renaste intr-o noua formula, ca o pasare Phoenix. Am hotarat impreuna cu casa de discuri Roton sa ducem acest proiect la urmatorul nivel in ceea ce priveste showul si experienta pe care fanii o vor trai la concerte de-acum inainte si abia astept sa vedeti despre ce este vorba."

Citește și:

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.