Setari Cookie-uri

Vogue, lovitura de gratie pentru Miley Cyrus

Cum s-a facut cantareata de ras?

Editia americana a revistei Vogue a renuntat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia sa apara in numarul din luna decembrie, din cauza prestatiei provocatoare pe care tanara cantareata a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013, informeaza lefigaro.fr, potrivit Mediafax.

Prestatia cantaretei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a facut valuri in presa americana. Pe 25 august, tanara artista a dansat lasciv pe scena alaturi de Robin Thicke, iar atitudinea ei nu a fost pe placul Annei Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Miley Cyrus, fosta vedeta a productiilor Disney pentru copii si adolescenti, ar fi trebuit sa apara pe coperta numarului din luna decembrie al revistei Vogue. O sursa apropiata de anturajul Annei Wintour a declarat pe 8 octombrie pentru tabloidul Daily Mail ca show-ul tinerei cantarete americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite: "Anna a considerat ca prestatia ei a fost foarte deplasata. A decis, pe baza prestatiei lui Miley, sa aleaga o noua directie pentru coperta acelui numar". Cu alte cuvinte, afirma jurnalistii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis sa anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerata mult prea vulgara pentru a aparea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.

Citește și:

Cu toate acestea, tanara artista, in varsta de 20 de ani, considera ca nu merita "ploaia" de critici care s-a abatut asupra ei si ca reactiile din presa sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul ca, desi au trecut trei zile, oamenii continua sa vorbeasca. Se gandesc prea mult la asta. Va ganditi mai mult la asta decat m-am gandit eu. De fapt, nu m-am gandit prea mult, pentru ca asa sunt eu", spune Miley Cyrus.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.