Stefan Banica, prima declaratie despre relatia cu Lavinia Parva

Stefan Banica, prima declaratie despre relatia cu Lavinia Parva
Kudika
12 Septembrie 2013

Stefan vorbeste despre noua iubire.

Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia MEDIAFAX, ca se afla la inceputul unei relatii cu cantareata Lavinia Parva, artistul afirmand ca este o persoana libera si "este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii".

"Observ ca intr-o societate plina de framantari social-politice, unii nu pot dormi din cauza vietii mele particulare. Pentru a linisti «spiritele», declar ca sunt deocamdata la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu ascund lucrul acesta.

Sunt un om matur, liber si e dreptul fiecaruia dintre noi sa-si traiasca viata asa cum considera, fara a simti nevoia de a da explicatii. Este alegerea mea si sper sa o respectati. Multumesc!", a declarat Stefan Banica Jr., miercuri, pentru agentia MEDIAFAX.

La inceputul acestui an, Stefan Banica Jr. si sotia lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Banica, au anuntat ca au decis de comun acord sa se desparta, dupa o casnicie care a durat sapte ani. Cei doi au impreuna o fetita, Ana Violeta.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri