Setari Cookie-uri

Kristen Stewart, vanduta unui print din Orientul Mijlociu

Kristen Stewart si relatia ei de doar 15 minute.

Actrita americana Kristen Stewart a castigat pentru o asociatie de caritate suma de 500.000 de dolari, pe care a primit-o dupa ce a acceptat sa petreaca 15 minute in compania unui print din Orientul Mijlociu, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Renumitul producator de film Harvey Weinstein a dezvaluit in aceasta saptamana ca actrita Kristen Stewart a donat suma obtinuta de la un print bogat din Orientul Mijlociu unei organizatii de caritate care ii ajuta pe supravietuitorii uraganului Sandy.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Kristen Stewart participa la o actiune de strangere de fonduri pentru acea organizatie de caritate in momentul in care producatorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel print bogat, care s-a declarat impresionat de actrita americana.

Initial, actrita a refuzat propunerea printului, dar apoi, realizand potentialul caritabil al unei astfel de intalniri, a acceptat sa il cunoasca pe printul arab, in schimbul unei donatii consistente.

Citește și:

"Iar Kristen a petrecut apoi 15 minute in compania printului", a dezvaluit Henry Weinstein pe covorul rosu, pe 8 septembrie, cu ocazia premierei filmului "12.12.12", care prezinta concertul de caritate organizat in beneficiul familiilor afectate de uraganul Sandy.

Acel print a platit in avans o jumatate de milion de dolari, in bani lichizi, si a petrecut 15 minute in compania actritei Kristen Stewart intr-un birou de la Madison Square Garden.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.