Kristen Stewart, vanduta unui print din Orientul Mijlociu

Kristen Stewart, vanduta unui print din Orientul Mijlociu
Kudika
13 Septembrie 2013

Kristen Stewart si relatia ei de doar 15 minute.

Actrita americana Kristen Stewart a castigat pentru o asociatie de caritate suma de 500.000 de dolari, pe care a primit-o dupa ce a acceptat sa petreaca 15 minute in compania unui print din Orientul Mijlociu, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Renumitul producator de film Harvey Weinstein a dezvaluit in aceasta saptamana ca actrita Kristen Stewart a donat suma obtinuta de la un print bogat din Orientul Mijlociu unei organizatii de caritate care ii ajuta pe supravietuitorii uraganului Sandy.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Kristen Stewart participa la o actiune de strangere de fonduri pentru acea organizatie de caritate in momentul in care producatorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel print bogat, care s-a declarat impresionat de actrita americana.

Initial, actrita a refuzat propunerea printului, dar apoi, realizand potentialul caritabil al unei astfel de intalniri, a acceptat sa il cunoasca pe printul arab, in schimbul unei donatii consistente.

"Iar Kristen a petrecut apoi 15 minute in compania printului", a dezvaluit Henry Weinstein pe covorul rosu, pe 8 septembrie, cu ocazia premierei filmului "12.12.12", care prezinta concertul de caritate organizat in beneficiul familiilor afectate de uraganul Sandy.

Acel print a platit in avans o jumatate de milion de dolari, in bani lichizi, si a petrecut 15 minute in compania actritei Kristen Stewart intr-un birou de la Madison Square Garden.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri