Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Actrita americana Kristen Stewart a castigat pentru o asociatie de caritate suma de 500.000 de dolari, pe care a primit-o dupa ce a acceptat sa petreaca 15 minute in compania unui print din Orientul Mijlociu, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Renumitul producator de film Harvey Weinstein a dezvaluit in aceasta saptamana ca actrita Kristen Stewart a donat suma obtinuta de la un print bogat din Orientul Mijlociu unei organizatii de caritate care ii ajuta pe supravietuitorii uraganului Sandy.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Kristen Stewart participa la o actiune de strangere de fonduri pentru acea organizatie de caritate in momentul in care producatorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel print bogat, care s-a declarat impresionat de actrita americana.

Initial, actrita a refuzat propunerea printului, dar apoi, realizand potentialul caritabil al unei astfel de intalniri, a acceptat sa il cunoasca pe printul arab, in schimbul unei donatii consistente.

"Iar Kristen a petrecut apoi 15 minute in compania printului", a dezvaluit Henry Weinstein pe covorul rosu, pe 8 septembrie, cu ocazia premierei filmului "12.12.12", care prezinta concertul de caritate organizat in beneficiul familiilor afectate de uraganul Sandy.

Acel print a platit in avans o jumatate de milion de dolari, in bani lichizi, si a petrecut 15 minute in compania actritei Kristen Stewart intr-un birou de la Madison Square Garden.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: