Anda Adam a suferit o transformare senzationala pentru cea de-a doua editie a emisiunii “Te cunosc de undeva”. Artista a trebuit sa il imite pe Dr. Alban, artistul care facea furori la inceputul anilor 90 cu hitul „Its my life”.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Pentru acest nou rol, Anda a renuntat la tinutele feminine sexy si a purtat pantaloni si vesta de piele, bocanci, iar din cabina de machiaj a iesit complet metamorfozata.

I s-a aplicat un fond de ten inchis la culoare, i s-a desenat barba, i-au fost accentuate sprâncenele a purtat ochelari rotunzi si o peruca cu codite stil african, asa cum isi aranja parul renumitul artist in urma cu doua decenii.

Pentru acest numar dificil, Anda a fost nevoita sa invete sa cânte rap in stil Alban. „Mi-a fost foarte greu sa tin pasul versurilor foarte alerte. Este incredibil de greu sa vorbesti ritmic, sacadat. Pronuntia a fost cea mai dificila”, spune artista.

A fost coregrafie cap-coada. A fost sincron in orice moment. Ai dansat si au cântat incontinuu ceea ce este foarte greu. A fost un spectacol foarte frumos”, a spus Andreea Balan.

Fetita, mi-ai placut foarte mult in seara asta. Puteai sa mai scapi un ton, dar a tinut-o bine”, i-a spus Ozana Barabancea, in timp ce Aurelian Temisan a declarat: „Foarte multa energie. De data asta esti number one din punctul meu de vedere”.


sursa foto interior: Gabriela Arsenie-Antena 1

foto prima pagina: Facebook

Video: Delia si Pepe se transforma in JLo si Pitbull
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: