Anda Adam, in travesti: cu barba si par in codite africane

Anda Adam, in travesti: cu barba si par in codite africane
Kudika
16 Septembrie 2013

Transformarea incredibila a cantaretei

Anda Adam a suferit o transformare senzationala pentru cea de-a doua editie a emisiunii “Te cunosc de undeva”. Artista a trebuit sa il imite pe Dr. Alban, artistul care facea furori la inceputul anilor 90 cu hitul „Its my life”.

Pentru acest nou rol, Anda a renuntat la tinutele feminine sexy si a purtat pantaloni si vesta de piele, bocanci, iar din cabina de machiaj a iesit complet metamorfozata.

I s-a aplicat un fond de ten inchis la culoare, i s-a desenat barba, i-au fost accentuate sprâncenele a purtat ochelari rotunzi si o peruca cu codite stil african, asa cum isi aranja parul renumitul artist in urma cu doua decenii.

Pentru acest numar dificil, Anda a fost nevoita sa invete sa cânte rap in stil Alban. „Mi-a fost foarte greu sa tin pasul versurilor foarte alerte. Este incredibil de greu sa vorbesti ritmic, sacadat. Pronuntia a fost cea mai dificila”, spune artista.

A fost coregrafie cap-coada. A fost sincron in orice moment. Ai dansat si au cântat incontinuu ceea ce este foarte greu. A fost un spectacol foarte frumos”, a spus Andreea Balan.

Fetita, mi-ai placut foarte mult in seara asta. Puteai sa mai scapi un ton, dar a tinut-o bine”, i-a spus Ozana Barabancea, in timp ce Aurelian Temisan a declarat: „Foarte multa energie. De data asta esti number one din punctul meu de vedere”.


sursa foto interior: Gabriela Arsenie-Antena 1

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri