Setari Cookie-uri

Cea mai NEBUNA nevasta: Nu gateste, nu spala si face sex o data la 10 ani!

Femeia este mandra de ea.

Faceti cunostinta cu Kate Thompson, femeia pe care nu si-ar dori-o nimeni de nevasta. Si culmea, cineva s-a casatorit cu ea… si spune ca este cel mai fericit barbat din lume.

Ea este scriitoare si redactor pentru Dailymail… si nu poate face mai mult. Aceasta spune ca este mult prea ocupata cu cariera sa incat sa poata fi o femeie de casa. Asa ca barbatul, Ben, este cel care i-a luat locul in casa.

Imi neglijez cu nerusinare indatoririle de nevasta. De fapt, sunt anti-sotie. Problema este ca slujba mea imi ocupa tot timpul si nu mai pot face nimic altceva. Poate ca suna egoist, insa sunt doar sincera. Am 39 de ani si niciodata nu am calcat hainele sotului meu (nici macar o camasa), foarte rar intru in bucatarie, gatesc o data pe an. De ce sa incerc sa fac ceva, cand stiu ca el este de mii de ori mai bun la gatit decat mine?” – spune Kate Thompson.

Citește și:

Si asta nu este tot. Femeia spune ca pe plan sexual l-a educat in asa fel incat sa ceara sex doar de ziua lui… cand anii se termina in 0.

Daca aveti impresia ca face toata treaba pentru ca il rasfat in pat… va inselati amarnic. Partidele de sex sunt rezervate doar de ziua lui… atunci cand implineste ani care se termina in 0: 40, 50, 60.” – a mai adaugat Kate.

Jurnalista, care lucreaza de acasa, spune ca la inceput i s-a parut ciudat, insa apoi a facut din asta o rutina. Si nu e ca si cum sotul sau s-ar simti obligat sa faca toata treaba… o face pentru ca ii place.

Dupa ce termina munca, Ben vine acasa, unde se apuca de treburile obisnuite: mancare, curatenie, spalarea hainelor, in timp ce doamna casei isi face manichiura, scrie sau sta pe Facebook.

Cei doi au impreuna doi copii: Stanley, 2 anisori, si Ronnie, 6 ani.

Citește și:

Daca nu ma ocup de casa si de copii nu inseamna ca sunt o femeie rea… sau ca nu imi iubesc sotul. Il ador… Adevarul este ca sunt extrem de fericita cand vad ca are grija de mine si de copii, munceste pentru a ne intretine si se ocupa si de treburile casnice. El face viata mea mai usoara. Si spune ca ii place asta!
Asta inseamna ca sunt egoista, rea, neglijenta? Poate ca da… dar sunt si o nevasta fericita
.” – incheie Kate.

Click aici pentru a vedea imagini cu Kate si Ben.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.