Setari Cookie-uri

Telenovela Dianei Dumitrescu: Cum si-a intalnit iubitul?

Telenovela Dianei Dumitrescu.

Actrita si Dan Radulescu au facut cunostinta pe platourile de filmare ale telenovelei «Ingeri pierduti».

Noul iubit al Dianei Dumitrescu nu este chiar atat de nou. Click! a aflat ca blonda a pus ochii pe Dan Radulescu inca din vara anului trecut, cand au inceput filmarile pentru noua telenovela de la postul tv ACASA, „Ingeri pierduti". E foarte posibil ca idila dintre cei doi sa se fi infiripat chiar sub ochii sotului actritei, Ducu Ion, care a produs serialul.

Vara aceasta, o veste cadea ca un trasnet pentru fanii povestilor lacrimogene de la postul tv ACASA. Diana Dumitrescu (29 de ani) divorta de sotul ei, producatorul de telenovele Ducu Ion (32 de ani). Totul era ciudat, cu atat mai mult cu cat cei doi tocmai incheiasera un nou proiect impreuna, dupa ce au filmat pentru pelicula „Minte-ma frumos" si pentru „Ingeri pierduti", noua telenovela de la postul tv ACASA.

Citește și:

Primul care si-a refacut viata a fost Ducu, cu o alta actrita, Ioana Blaj, iar la cateva saptamani, si Diana avea sa fie fotografiata, in exclusivitate, de fotoreporterii Click! cu noul iubit, actorul Dan Radulescu (28 de ani).

Diana Dumitrescu nu a dorit sa faca multe comentarii despre noua relatie, lasand sa se inteleaga doar ca este vorba despre o cunostinta noua.

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.