Setari Cookie-uri

Alex Velea: "Antonia e la mine-n buzunar."

Velea vorbeste despre relatia cu Antonia.

Premiat de doua ori la Media Music Awards powered by Kiss FM (Best Male si Best Featuring), Alex Velea nu a scapat de intrebarile lui Dan Fintescu si nici de glumele Carcotasului Dezbracatu, care i-a batut artistului cateva apropouri legate de Antonia.

Alex Velea i-a declarat DJ-ului Kiss FM Dan Fintescu ca vestimentatia cu care a venit imbracat la MMA este creatia Irinei Voinea si ca se gandeste la o vacanta la sfarsitul anului sau chiar la inceputul anului viitor.

Alex Velea le-a marturisit ascultatorilor Kiss FM ca a avut un an extraordinar din toate punctele de vedere.

Ii multumesc lui Dumnezeu. Stie el ce sa-mi dea, si bune, si rele. Trebuie sa le duc pe toate. A fost intr-adevar un an extraordinar. Pentru mine a fost un an plin din toate punctele de vedere, dar, din punct de vedere profesional, cariera mea a luat avant”, a declarat Velea la Kiss FM.

Citește și:

Interviul celor doi a fost a intrerupt de catre Dezbracatu, care o cauta fara succes pe Antonia. Bineinteles, Carcotasul a profitat de ocazie, pentru a-l intreba si pe Alex Velea daca a vazut-o cumva.

Suntem buni prieteni, eu si Dezbracatu, si a vrut sa-mi faca un gag”, i-a explicat Alex Velea DJ-ului Kiss FM Dan Fintescu.

Insa Dezbracatu nu s-a lasat cu una, cu doua si a revenit langa cei doi, punandu-i artistului aceeasi intrebare: „Ai vazut-o pe Antonia? O caut si n-o gasesc”.

Mai caut-o un pic. E la mine in buzunar, aici, dar n-am cum sa ti-o arat”, a replicat Alex Velea.

Artistul a primit la Media Music Awards doua premii: Best Male, precum si Best Featuring impreuna cu Smiley pentru piesa „Dincolo de cuvinte”.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.