Setari Cookie-uri

Teo, de urgenta la spital!

Teo, probleme de sanatate.

Teo Trandafir a ajuns luni de urgenta la spital inainte ca emisiunea sa sa inceapa. Se pare ca vedeta s-a simtit rau si a fost transportata la un spital privat din Capitala.

Din fericire nu era nimic grav, vedeta fiind imediat externata. Potrivit declaratiilor sale, doctorii i-au dat un tratament, spunandu-i ca in cateva zile va fi bine.

"Mi-a scazut si tensiunea, asa ca am mers de urgenta la spital. Doctorii mi-au dat un tratament si mi-au spus ca in cateva zile voi fi bine." – a spus Teo, informeaza Click.

Gurile rele spun ca Teo nu s-a simtit rau, ci ca a fost vorba despre un plan bine gandit de producatori astfel incat sa creasca ratingul emisiunii. Multe persoane au comentat pe pagina de Facebook, spunand ca face asta doar pentru publicitate.

Afectata de aceste zvonuri, Teo a tinut mortis sa lamureasca situatia, asa ca a postat un mesaj pe blogul personal:

Citește și:

"Sa ne ajute Dumnezeu, o spun cu mana pe inima… Am vazut comentariile unor doamne si domni, legate de “vizita” mea la spital, de azi. Am ajuns sa credem ca un om merge acolo ca sa faca rating. Nu e numai injositor pentru cel acuzat de o asemenea infamie, ci si pentru cel care ar putea sa si-o imagineze.

Mi s-a parut infiorator. Sa poti suspecta pe cineva ca iese in scaun cu rotile dintr-un spital in ciuda faptului ca e complet sanatos. El, nu spitalul. Va dati seama ca m-am strans in mine, apoi m-am gandit asa: hotul striga hotii! El e cel care intelege mecanismul. Numai cineva care e dispus sa provoace o nenorocire, luand-o in deradere, dintr-un interes, oricare ar fi el, ar putea concepe un asemenea plan, pe care, iata, acum il consider facil. Atunci, nu. Ma chinui de duminica. E nevoie de martori? Cumplit.

Iarasi, ma intreaba cineva de ce radeam, daca am fost la spital. Pentru ca am incercat, pare-se ca am si reusit, in mare parte, sa-mi pastrez zambetul, de dragul celor care m-au ales ca tinta a atentiei. Nu o sa ma mai intristeze ca ma suspecteaza unii de noroi moral, jucandu-mi sanatatea (tocmai sanatatea) la ruleta divina. O sa-i rog doar sa ma lase asa, neprivita. N-o sa ma doara.

Citește și:

Ceilalti oameni( care vor intelege ca un om care a fost bolnav rau la un moment dat trebuie sa dea atentie oricarui semn de recidiva) imi vor fi oaspeti in imaginatie si in realitate in fiecare zi.", a scris Teo pe blog.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.