Setari Cookie-uri

Alexandra Stan rupe tacerea dupa 3 luni! Citeste aici mesajul ei!

Alexandra Stan a adresat un mesaj reprezentantilor mass-media dupa o perioada de 3 luni in care nu a facut declaratii: "Va trimit aceste rinduri dupa o lunga perioada de tacere extrem de necesara intr-o perioadă dificila".

Alexandra Stan a adresat un mesaj reprezentantilor mass-media dupa o perioada de 3 luni in care nu a facut declaratii: "Va trimit aceste rinduri dupa o lunga perioada de tacere extrem de necesara intr-o perioada dificila".

Dragi prieteni si iubitori de muzica,

Va trimit aceste randuri dupa o tacere cam lunga, dar extrem de necesara intr-o perioada dificila pentru mine. Multimea de stiri neadevarate, de informatii calomnioase precum si zvonurile vehiculate in unele publicatii ma obliga sa spun stop si sa va trimit aceste clarificari. Incepand de astazi, am decis sa vorbesc in numele meu si sa va anunt lucrurile importante care ar putea sa va intereseze.


Primul si cel mai important este ca incidentul pe care il cunoasteti se afla in cercetarea organelor de ancheta. Dumnezeu iarta, eu am depus o plingere penala. Si nu am de gind sa o retrag, indiferent ce va sustine Marcel Prodan. Stirile care au vehiculat altceva tin de greseli de documentare sau chiar de o incercare de a minimaliza gravitatea faptei.

Citește și:


Doresc foarte mult sa clarific si alte citeva lucruri care ma privesc. Incepind din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum si nici nu m-am gindit la asa ceva. Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine sa angajeze asemenea participari si cine sa ma reprezinte cita vreme relatia mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor in drept? Pe unele site-uri si retele de socializare se fac tot felul de declaratii in numele meu. Va asigur ca nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagina de Facebook pe care sa postez ultimele noutati. Şi nici nu fac afirmatii calomnioase pe seama nimanui, indiferent ca este vorba de spatiul virtual, de ziare si de reviste, din tara sau din strainatate. De aceea, atunci cind aveti nevoie de o noutate sau de o clarificare, va rog sa ma contactati. In momentul in care voi avea un ofiter de presa, un manager, un grup care sa ma ajute in comunicarea cu voi, veti afla cu siguranta numele acestor persoane. Dar tot de la mine!

Citește și:


Incidentul cunoscut si perioada grea care a urmat m-au pus serios pe ginduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe si cum actionez? La aceste intrebari am raspuns intr-un singur fel. Este mai bine sa previi decit sa te aperi sau sa ataci. Acest adevar m-a determinat sa ma implic si intr-o campanie sociala. Ma aflu pe finalul pregatirii materialelor de comunicare si in scurt timp va voi invita sa va ofer mult mai multe detalii extrem de interesante.


Va multumesc mult si le multumesc in mod special celor care m-au sustinut de departe si au avut incredere in mine.


Cu drag,
Alexandra Stan

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.