Setari Cookie-uri

Anda Adam: Ma simt binecuvantata!

In timp Victor cauta biserici, Anda Adam isi vede de cariera sa.

In timp Victor cauta biserici, Anda Adam isi vede de cariera sa. Vedeta lanseaza in aceasta toamna un nou album. Intitulat dupa cel mai recent hit al sau, “AMO”, discul contine 12 piese, printre care si “Daca ar fi”, piesa abia lansata, al carei videoclip se bucura deja de peste jumatate de milion de vizualizari pe Youtube.

Albumul “AMO” include cele mai cunoscute hituri lansate de Anda Adam in ultimii ani, precum “Feel” sau “Panda Madam”, ce au fost pana acum lansate doar in varianta single. In plus, discul contine si cea mai cunoscuta piesa a artistei, “Selecta”, featuring-ul cu Alex Velea care a impus stilul R&B in Romania.
“Albumul este cadoul pe care il daruiesc fanilor mei pentru ca m-au sustinut neconditionat anul acesta in toate proiectele mele. Ma simt binecuvantata sa stiu ca atatia oameni ma iubesc”, declara artista.

Citește și:

In ultimul an, Anda Adam a lansat doua piese ce au devenit hituri instant. “AMO”, piesa cantata in premiera anul trecut la Media Music Awards, a cucerit topurile si a acumulat peste 4,5 milioane de vizualizari pe Youtube.

“Daca ar fi”, cel mai recent single al artistei, marca HaHaHa Production, a fost lansat saptamana trecuta, iar videoclipul acesteia are, in doar cateva zile, peste 600.000 de vizualizari pe Youtube.


Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.