Setari Cookie-uri

Bote are planuri mari cu Anda! Afla ce a declarat vedeta!

Dupa nunta Biancai cu Victor, putine lucruri m-ar mai putea lua prin surprindere, insa acesta ar fi unul dintre ele...

Dupa ce au mers impreuna mana in mana la gala Media Music Awards, iar apoi s-au sarutat cu foc pe scena, Bote si Anda Adam au generat o gramada de barfe despre relatia dintre ei doi. Ba mai mult, in urma cu cateva zile, Anda Adam a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Catalin Botezatu. In descrierea imaginii, cantareata a scris “Ma simt iubita.”

Asadar, relatia celor doi care parea initial cusuta cu atat alba, incepe sa prinda contur. Pentru a inlatura speculatii conform carora Anda si Bote se iubesc doar de ochii Biancai si ai lui Victor, designerul a declarat pentru ziarul Ring:

"Intre mine si Anda nu e un artificiu de imagine, asa cum isi inchipuie lumea. Ne leaga o prietenie frumoasa bazata pe faptul ca ne intelegem foarte bine. Anda este o persoana care munceste enorm de mult, care face un show cu totul si cu totul profi! Am nevoie de o femeie care sa accepte ca eu sunt mereu plecat, iar munca e pe primul loc. Anda e genul acesta de femeie... La ea e ziua si concertul. Poate acesta e motivul pentru care ne potrivim: fiecare intelege munca celuilalt", a recunoscut Botezatu. Si, pentru a ne lasa complet cu gura cascata, Bote a mai adaugat: "Nu stii niciodata ce iti rezerva viata. Eu nu am fost adeptul familiei, al copiilor. Cu Anda e ceva special, as face un copil cu ea. ”

Citește și:

Ei bine, asteptam sa o vedem si p-asta!

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.