Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu vor avea o fetita: Va avea nume de sfant!

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au aflat, in urma a doua examene-ecograf in Romania si Austria, ca vor avea o fetita.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au aflat, in urma a doua examene-ecograf in Romania si Austria, ca vor avea o fetita. Vestea i-a luat prin surprindere avand in vedere ca erau aproape siguri ca vor aduce pe lume un baietel.
„Am aflat ca e fetita cu ocazia ecografiei de 22 de saptamani pe care am facut-o la Bucuresti. Fiind apoi plecati din tara, am ales sa facem un nou control la o clinica din Viena. Ambele ecografii ne-au aratat acelasi lucru”, declara Alina Sorescu.

Cei doi soti recunosc ca erau aproape siguri ca vor avea un baietel. „Acesta a fost primul impuls. Cand am aflat insa adevarul, m-am bucurat ca este in primul rand sanptoasa iar sarcina evolueaza cum trebuie. A simtit cum stare de gingasie pune stapanire pemine. Fiind rac, sunt sensibila si mamoasa, asa ca voi intra mai bine in rol avand o fetita”, adauga artista.

Citește și:

Designerul vestimentar marturiseste ca isi doreste mai multi copii. „Cred ca orice barbat isi doreste ca primul copil sa fie baiat. Ne dorim mai multi copii, asa ca baietelul este inca asteptat. Ordinea pana la urma este mai putin importanta”, declara Alexandru Ciucu.

Imediat ce au aflat ca vor avea o fetita, cei doi soti au asternut pe hartie mai multe variante de nume. „Am facut brainstorming si am ajuns la o lista scurta. Urmeaza sa ne decidem cat de repede. Cu siguranta, unul dintre nume va fi de sfant pentru a o calauzi in viata si pentru a petrece de mai multe ori intr-un an”, spune artista.
Alina Sorescu a decis ca acum, in perioada sarcinii, sa lanseze o noua piesa. Este vorba de „Numai tu”, o compozitie romantica si emotionanta, pe care a postat-o in premiera pe pagina ei de Facebook.

„Am asteptat sa vina toamna. Este, spun eu, cea mai frumoasa melodie pe care am cantat-o vreodata. Este profunda, romantica, emotionanta. Este putin mai trista, dar am ales sa o lansez in aceasta perioada fericita a vietii mele pentru ca vorbeste pana la urma despre dragoste, despre o situatie pe care au trait-o multi dintre noi, intr-un fel sau altul, iar muzica vine ca o alinare. Cant cu si mai mult suflet acum. Simt ca parca dau pe afara emotiile, iar cel mai bine imi exprim emotiile cantand”, marturiseste Alina Sorescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.