Setari Cookie-uri

Raspunsul meu: Ce a declarat Alexandra Stan ca raspuns la acuzatiile lui Marcel Prodan!

Dupa ce Marcel Prodan a declarat in cadrul unui interviu la ProTV, citat de Libertatea, ca povestea Alexandrei Stan referitoare la scandalul dintre cei doi este departe de adevar, cantareata a dat replica!

Dupa ce Marcel Prodan a declarat in cadrul unui interviu la ProTV, citat de Libertatea, ca povestea Alexandrei Stan referitoare la scandalul dintre cei doi este departe de adevar, cantareata a dat replica! Managerul vedetei a povestit ca Alexandra avea tentinte suicidale si ar fi incercat sa provoace un accident care ar fi dus la moartea celor doi. In plus, acesta sustine ca tot scandalul ar fi inceput atunci cand Marcel Prodan ar fi incercat sa puna capat relatiei cu Alexandra Stan.

Iata raspunsul cantaretei:

Ingrijoratul domn Marcel Prodan incearca sa faca un schimb de roluri cu mine, care sa-l aduca in postura de victima. Tentativa sa de a ma transforma pe mine intr-un monstru si pe el intr-un boboc de floare nu are nicio legatura cu realitatea. Ii invit pe cei care il cred, il apara si il incurajeaza sa se organizeze intr-un club.
Oricat de mult i-ar pasiona pe unii sa afle ceea ce vorbeam cu Marcel Prodan ziua sau noaptea, regret dar mai mult decat sa trag obloanele unui asemenea trecut neplacut nu pot face.

Citește și:


Nu am talent de victima, nu suport vulgaritatea si nu ma intereseaza circul. Mi-am propus sa lucrez in slujba victimelor, sa contribui la apararea fiintelor abuzate. Despre acest lucru sunt interesata sa vorbesc oricand, despre domnul Marcel Prodan NU!

Daca va intereseaza ancheta penala si doriti detalii va rog sa va adresati casei de avocatura Zamfirescu, Racoti & Partners.


Alexandra Stan

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.