Setari Cookie-uri

Ce vedeta a adormit in timpul unui interviu? Motivul este super amuzant

S-a facut de ras in fata jurnalistului.

Top-modelul britanic Naomi Campbell a adormit in timpul unui interviu acordat unui jurnalist de la The Sun si a dezvaluit, dupa ce s-a trezit, ca oboseala ei era cauzata de "jet lag" (sindromul decalajului orar, n.r.), informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Naomi Campbell, care a dormit mai putin de 10 minute in timpul acelui interviu, se afla la Londra pentru a asista la lansarea versiunii britanice a noii sale emisiuni, "The Face", un reality-show TV inspirat din universul modei. In ultimele zile, celebrul top-model a avut un program extrem de aglomerat si a participat la numeroase evenimente organizate in cadrul turneului mondial de promovare a acestei emisiuni, care a inclus opriri la New York si Paris.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

La Londra, Naomi Campbell trebuia sa acorde un interviu tabloidului The Sun, dar, dupa doar sase minute de la inceperea discutiei, jurnalistul care o intervieva a constatat ca ochii renumitului model s-au inchis, iar ea a adormit.

Citește și:

Celebrul top-model de culoare si-a cerut iertare pentru acel moment stanjenitor, declarand: "Imi pare rau. Nu este vina dumneavoastra. Sunt foarte afectata de jet lag".

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.