Setari Cookie-uri

Angelina nu se astepta la asta! Cadoul cumparat de Brad Pitt a lasat-o fara cuvinte!

Angelina, cea mai rasfatata iubita.

Brad Pitt a cheltuit peste 250.000 de dolari pe bijuterii cu diamante, pe care le-a cumparat pentru partenera sa de viata, Angelina Jolie, in timpul unei singure vizite pe care actorul american a facut-o intr-un magazin de bijuterii din Hong Kong, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Brad Pitt si Angelina Jolie - care au castigat 50 de milioane de dolari numai anul acesta, devenind cuplul de actori cel mai bine platit de la Hollywood - au cumparat extravagantele bijuterii de la Emperor Watch And Jewellery Store.

Actorul in varsta de 49 de ani "a cumparat un ceas Parmigiani, brand elvetian cunoscut pentru calitatea articolelor sale, precum si alte bijuterii", a declarat pentru revista People Kristy Yue, manager asistent pentru relatiile cu publicul al respectivului magazin de bijuterii.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Brad Pitt a mai cumparat pentru partenera lui de viata un colier din aur roz de 18 carate, denumit "Raza de Soare", cu un pandantiv rotund de diamant, care reprezinta pasiunea, precum si o bratara norocoasa din argint, despre care se spune ca aduce fericire si siguranta.

In prezent, Angelina Jolie se afla la Sydney, in Australia, impreuna cu trei dintre copiii lor, in timp ce Brad Pitt se afla in Marea Britanie, alaturi de gemenii Knox si Vivienne.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.