Setari Cookie-uri

Botezatu: "Cand am facut eu sex cu Anda Adam, Bianca..."

Bianca, probleme?

Catalin Botezatu confirma zvonurile: este intr-o relatie cu Anda Adam. Si asta nu este tot. Potrivit declaratiilor designerului, intre el si Anda exista istorie – cei doi se stiu de foarte mult timp si se pare ca au fost impreuna inainte ca Bianca sa apara in viata lui Bote:

Si culmea… dupa ani si ani… Anda si Bote s-au regasit. Acestia si-au dat seama ca sunt suflete pereche si au zis sa isi uneasca destinele… in pat!

Foto: Facebook

"Daca relatia cu Anda va merge bine, va fi bine. Daca va merge rau, asta este! Toata lumea crede ca relatia cu Anda e de fatada si ca e o coincidenta prea mare ca ei au avut nunta acum. Dar eu cu Anda, public, suntem impreuna dinainte de vara, de cand au aparut primele poze cu noi, impreuna.

Cand eu am cunoscut-o pe Anda, din toate punctele de vedere, sa ma ierte Dumnezeu!, nu existau nici Bianca, nici Slav. Intre noi s-a consumat ceva frumos cu mult inainte sa existe aceste doua personaje. Apoi, ne-am mai vazut uneori pe la evenimente si mai tarziu a urmat relatia ei cu Victor. Eu am mai fost cu anumite persoane, inclusiv cu Bianca. Dupa, si in viata Biancai au mai urmat alti barbati, si in viata mea alte femei. In final, Bianca a ajuns cu Victor, iar eu cu Anda. Inteleg ca poate parea ciudat, dar a trecut mult timp de cand eu m-am despartit de Bianca ca sa se poata spune ca are vreo legatura. E simplu. Asta e lumea in care ne invartim noi, ce sa fac?

Citește și:

Nu am cautat, dar s-a nimerit! Asa a fost sa fie. Plus ca e o relatie misto intre noi, si nu una programata. Fapt doveditor ca merge si tine de atatea luni. Ea are treaba ei, eu am treaba mea. Ne intalnim cand avem timp si e foarte tare. Noi vorbim toata ziua prin mesaje si vorbim si la telefon. E si asta un fel de relatie, poate mai misto chiar. Pentru ca in momentul in care ne vedem este... hmmm...! nu stiu, e altceva!

Ma duc la concertele, filmarile si inregistrarile ei. Cand avem un weekend liber, il consumam impreuna. Nu pot sa spun ca ne-am mutat impreuna sau ca o vom face. Nici ca vom avea un copil. Doamne fereste! Nu-mi doresc niciun copil!" – a declarat Catalin Botezatu pentru Ziarul Ring.

Voi credeti in relatia dintre Bote si Anda Adam? Sau sunteti de parere ca tot circul asta este pentru rating si publicitate?

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.