Setari Cookie-uri

Cabral Ibacka, de urgenta la spital

Cabral, implicat intr-un accident destul de grav.

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice si faciale, insa fiind constient si in stare stabila, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost ranit in timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea localitatii montane Jina.

"Cabral a pierdut controlul ATV-ului, inca nu stim exact pe ce fond, si a iesit in afara partii carosabile", a declarat Luciana Baltes.

Surse medicale au declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice si faciale, dar este constient si vorbeste cu medicii, in prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a stabili intreg diagnosticul.

Citește și:

Acestia au stabilit, pana in prezent, ca pacientul a suferit contuzii toracice si faciale, cu fractura de clavicula, dar este in afara oricarui pericol.

In urma rezultatelor investigatiilor, medicii vor decide daca pacientul va mai ramane sau nu internat in spital.

Cabral a postat de curand un filmulet pe contul de Youtube:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.